Lukion ohella YouTube videoita harrastuksenaan kuvaava Emil Kaskikallio hankki viime kesänä KaskiVlogens nimiselle YouTube kanavalleen Graficokselta muun muassa intron, outron sekä kansikuvan. Lisäksi teimme hänelle kaupanpäällisiksi hänen itse luomastaan Kaski-logosta vektor-version, joka lisää logon käyttömahdollisuuksia huomattavasti. Sen myötä logoa pystyy esimerkiksi skaalaamaan haluamansa suuruiseksi ja siitä on mahdollista tallentaa erisuuruisia versioita laadun kärsimättä.

Idea KaskiVlogensin intron tyyliin lähti sen mustavalkoisesta Kaski-logon k-kirjaimesta. Intro alkaa nopeatempoisella räjähtävällä animaatiolla, joka paljastaa kanavan logon ja nimen. Introa tehdessä otimme samalla talteen siinä esiintyvän uuden fontin, jota käyttämällä teimme Kaskikalliolle myös uuden YouTube kanavakuvan, jotta kanavan visuaalinen ilme pysyisi yhtenäisenä ja vahvana. KV:n kanavan samantyyliset intro ja outro nitovat videon selkeäksi kokonaisuudeksi, jossa intro aloittaa tarinan ja outro ikään kuin sulkee sen muodostaen hillityn, mutta mieleenpainuvan kokonaisuuden.

Esimerkiksi useaa videosarjaa kuvaava sisällöntuottaja voi vaivattomasti jäsentää ja erottaa toisistaan eri aiheiset sarjat luomalla jokaiselle sarjalle oman mieleenjäävän visuaaliseen ilmeen. Intro on tehokas tapa tällaisen ilmeen luomisessa.

Voit ostaa oman introsi täältä joko valmiista pohjista tai suunnitella sellaisen KaskiVlogensin tapaan alusta loppuun kanssamme: Osta oma introsi täältä

Linkki KaskiVlogensin YouTube-kanavalle: https://www.youtube.com/channel/UCF5S2AilHnY7rfQmuun5eKA