Sport

39,00 

Planssit ovat tehokas tapa vahvistaa tuottamasi videosisällön selkärankana toimivaa brändiä. Yhdessä toimivan intron ja muiden samansuuntaisten graafisten elementtien kanssa planssit ovat videosisällöllesi kuin piste i:n päälle ja pitävät sen selkeänä kokonaisuutena. Planssien värin sekä liikkeiden avulla luot itsellesi omanlaisesi ilmeen jättäen jäljen katsojiesi muistiin.

Planssin tekstin saat vaihdettua avaamalla sen aep-tiedoston Adoben After Effects-ohjelmassa. Mikäli et osaa käyttää kyseistä ohjelmaa tai haluat ostaa planssin valmiiksi tietyllä tekstillä tai muilla haluamillasi muutoksilla varustettuna alpha channel-videotiedostona, voit valita kassa-välilehden laskutustietojen alta ”TIlaa Kustomointi” ja täyttää maksun jälkeen yksinkertaisen lomakkeen haluamistasi muutoksista, jolloin räätälöimme ja lähetämme sen sinulle mahdollisimman pian.

Sisältää:

  • After Effects-pohja

Jos ostat lisäksi +25€ kustomoinnin:

  • 30 fps, 1920×1080 (FullHD) alpha channel-video + alkuperäinen After Effects-tiedosto

(Alpha channel tarkoittaa videotiedoston sisältävän läpinäkyvää taustaa, joten voit lisätä planssin helposti minkä tahansa videoraidan päälle videon editointivaiheessa. Näin ollen sinun ei siis tarvitse huolehtia planssin ulkopuolisen taustan ”avaintamisesta” pois.)

tuotetunnus (SKU) P0020 Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sport”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *